Auto radio

Auto radio

Dodajte novu dimenziju zvuka u Vašem autu i odaberite najpovoljniji i najkavlitetniji model auto radija za Vašeg četvorotočkaša.

Autoradio je definitivno tip proizvoda koji pravi napore da ide u korak sa vremenom. Naravno, to ne znači da su autoradiji prestali da izvršavaju svoj osnovni zadatak – da omoguće uživanje u muzici tokom vožnje.

U našoj ponudi možete pronaći veli izbor auto radio uređaja JVC ili Kenwood proizvođača kojim ćete obogatiti enterijer vašeg automobila i omogućiti sebi i vašim saputnicima uživanje u omiljenoj muzici.

Da bi ste odabrali adekvatan auto radio koji odgovara vašem automobili postoji nekoliko karakteristike uređaja ne koje bi trebalo da obratite pažnju

1 ili 2 DIN-a

Prva i osnovna podela radio uređaja je zavisno od visine 1 ili 2 DIN-a, ali i dubina ugradnje. Danas je sve vise modela naročito onih koji nemaju cd citace a imaju short body telo tako da mogu da se ugrade u većinu automobila. 2 din auto radio je većinom multimedilan uređaj od kojih neki imaju DVD i navigaciju.

AM/FM i DAB+

Pored FM/AM radio tjunere koji je uglavnom sastavni deo auto radija danas je svi više modela koji imaju i DAB+ prijem, iako još uvek nije rasprostranjeno u Srbiji DAB+ signal je svako skorija budućnost i sugurna investicija.

CD, USB, Bluetooth

Od ostalih karakteristika i podela auto radi možete nači auto radio sa CD-om, Bluetootom, USB, gde naravno postoje i kombinacije tako da možete odabrati nosisoce medija koji vam najviše odgovara.

Još jedan bitan element kod ovih uređaja je pregledan ekran, da bude lak i jednostavan za korišćenje. Nikome ne treba da u toku vožnje petlja oko radija više nego što je potrebno. I da ne zaboravimo dizajn, nešto što je od značaja mnogim vozačima.

Ako ste od ljudi koji paze na izgled unutrašnjosti svog automobila, još jedna od opcija koju treba imati na umu je prednji panel koji se skida i varijabilno osvetljenje tastera što što mu omogućava da se bolje uklopi u enterijer automobila.

Marine program

Ukoliko ste ljubitelji dzipova, kabrioleta ili imate plovilo pogledajte i našu ponudu iz marine programa. To su uređaji specijalno dizajnirani za vozila kod kojih je moguće da uređaj dođe u kontakt sa vodom. Uređaji se premazani specijalnim premazom tako da u otprorni na kvašenje vodom.

Većina današnjih auto radio uređaja ima mogućnost povezivanja sa smart telefonima putem Bluetooth-a ili direktnim povezivanjem kablom što vam omogućava reprukciju muzike preko vašeg smart ili drugog uređaja.

Kako u današnje vreme svi negde žurimo i obavljamo razne poslove u poktertu bluetoot opcija je jedna od jako bitnih. Uređaji sa bluetooth-om omogućavaju vam povezivanjem vašeg telefona i auto radia hands free razgovor koji je daleko bezbedniji. Na taj način moćićete da bezbeno obavljate razgovore u toku vožnje.

View as Mreža Lista

1-18 od 32 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće
View as Mreža Lista

1-18 od 32 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće