Auto zvučnici

Auto zvučnici

Potrebni su Vam kvalitetni zvučnici za Vaš auto da Vam učine duge vožnje što prijatnijim? Mnogi imaju autoradio u svojim kolima ali nemaju svi ozbiljan zvuk. Za to je potrebno da autoradio uparite sa kvalitetnim zvučnicima. Tek tada ćete dobiti kompletno iskustvo.

Dodajte novu dimenziju zvuka u Vašem autu i odaberite najpovoljniji i najkavlitetniji model auto zvučnika za Vašeg četvorotočkaša. Auto zvucnici su definitivno tip proizvoda koji pravi napore da ide u korak sa vremenom.

Ukoliko ste često za volanom i volite da slušate muziku dok vozite ... Za sve vas kojima je jako bitan kvalitet zvuka u našoj ponudi možete pronaći veli izbor auto zvucnika JVC, Kenwood ali i drugij proizvođača kojim ćete obogatiti enterijer vašeg automobila i omogućiti sebi i vašim saputnicima uživanje u omiljenoj muzici.

Dimenzija zvučnika

Zvucnike za vaš auto određujete najpre prema vašem autombilu odnosno mestu za ugradnju zvučnika. Auto zvučnici mogu biti u prečniku 10 cm, 13 cm, 16 - 17 cm ali mogu biti i ovalnog oblika tj. elipse. Ukoliko niste sigurni koji zvučnici odgovaraju vašem automobilu najbolje je da se pre kupovine konsultujete sa vašem majstorom oko dimenzija tj prečnika ali i dubine ugradnje i naravno snage zvučnika koji odgovaraju uređaju u vašem automobilu.

Zvučnici takođe mogu biti 1-sistemski / dual cone, 2-sistemski, 3-sistemski, 4-sistemski 5-sistemski a tu je velika ponuda subvoofera tako da smo pokrili i taj segmet ukoliko ste ljubitelj basova.

Marine program

Naravno nikako ne treba zaboraviti i marine program zvučnika koji će vam omogućiti ugradnju zvučnika u plovila ili neka vozila poput džipova u kojima može doći do kvašenja. Auto zvucnici iz marine programa presvučeni su specijalnim premazom tako da ih kvašenje neće oštetiti.

Auto zvučnici predstavljaju ozbiljan dodatak automobilu i njihov dizajn, kao i to kako se uklapaju u unutrašnjost kola, postaju legitimno pitanje, pored toga da li pružaju odličan zvuk. U svakom slucaju stojimo vam na raspolaganju za koji god program da se odlučite a za to vreme pogldajte na našem sajtu bogatu ponudu uređaja renomiranih svetskih proizvođača.

View as Mreža Lista

1-18 od 61 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće
View as Mreža Lista

1-18 od 61 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće