Bežični telefoni

Bezicni telefoni - Veliki izbor telefona renomiranih svetskih proizvođača po pristupačnim cenama.

Bezicni telefoni i pored sve bržeg razvoja tehnologije i dalje uživaju veliku popularnost. Savremeni telefoni opremljeni su brojnim funkcijama koje značajno povećavaju efikasnost i obim rada.

Sve je češća praksa obogaćivanje bezicnih telefona ekranima, monohromatskim i kolornim, što omogućava brzi pristup, između ostalog adresaru, telefonskoj sekretarici ili naprednim funkcijama uređaja. Stacionarni telefoni takođe dobro funkcionišu u domovima i stanovima kao pogodna alternativa popularnim „mobilnim telefonima“.

Kontakt sa prijateljima i rođacima je važan deo života, pa to predstavlja dovoljan razlog za postojanje telefona u Vašem domu. Ako ne živite blizu rođaka, sedmični telefonski poziv će premostiti jaz i pružiti Vam nešto čemu ćete se radovati. Naši bežični telefoni će Vas držati na vezi, tako da ćete uvek biti u toku sa svim aktuelnim vestima.

Mnogi proizvođači ulažu velike napore kako bi svojim uređajima pružili atraktivan, elegantan ili futuristički oblik. Zahvaljujući dobro promišljenom dizajnu oređaji su postali dospuniji većini korisnika sa mnoštvom opcija.

Savako najznačanija razlika u odnosu na fiksne telefone je kako i sam naziv kaže bežična konekcija. Ona vam omogućava da uređaj nosite sa sobom i prelazite iz prostorije u prostoriju ne prekidajući razgovor. Na taj način nećete ometati ostale ukućane i razgovarati na miru. Domet uređaja zavisi od modela ali i od konfiguracije prostorije, stana ili kancaleraje.

Bezicni telefoni - Modeli i kakarateristike

Bezicni telefoni su idealani za kupce koji se brinu o budžetu ili koji jednostavno ne žele komplikovan uređaj. U ponudi su modeli koji su vrlo jednostavni za upotrebu sa osnovnim funkcijama i bez mnogo konfuznih dodataka, ali i savremeniji modeli koji prate razvoj tehnologije.

Savremeniji modeli imaju opcije prebacivanja poziva, memorisanja određenih broje putem tastera za brzo biranje, podesivo zvono, spikerfon, kontrolu jačine zvuka na slušalici, ponovno biranje poslednjeg broja, prebacivanje tonskog pulsnog biranja ... U svakom slučuju postoji mnoštvo opcija koje pojedini modeli nude, samo je bitno sta vam je od tih opcija potrebno pa prema tome možete i da birate modele.

Ponuda bezicnih telefona svakog dana se menja i prilagođava zahtevima korisnika. Proizvođači se trude da zadovolje što veći broj korisnika i u skladu sa potrebama dodaju neke nove opcije za zahtevnije korisnike.

Pogledajte kompletnu ponudu bezicnih telefona ali i drugih uređaja iz naše ponude i pronađite uređaj koji vam odgovara.

View as Mreža Lista

1-18 od 31 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće
View as Mreža Lista

1-18 od 31 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće