O nama

Flutto d.o.o uvoz robe i trgovina na veliko. Vaša veza sa svetom!

 

Više od 17 godina uspešnog poslovanja

Kompanija Flutto d.o.o se od 2002. godine sa velikim uspehom bavi uvozom robe i trgovinom na veliko. Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.

O tome koliko smo uspešni u poslovanju govori preko 300 zadovoljnih klijenata sa kojima sarađujemo već više od 17 godina.

Preko 1500 artikala

Naša kompanija bavi se se veleprodajom žičnih i bežičnih telefona, telefonskih centrala, televizora, audio opreme, aparata za negu tela...Ponuda kompanije Flutto d.o.o broji više od 1500 artikla i taj broj se iz dana u dan uvećava.

S obzirom da smo registrovani kao direktni uvoznici brednova Panasonic, JVC, Kenwood, Uniden i Sencor aparata u mogućnosti samo da za naše klijente poručimo i proizvode koji trenutno nisu deo naše ponude.

Razvoj i unapređenje

Nadamo se da će te Vi prepoznati naš trud i znanje koje naš tim svakodenvno ulaže da bi Vama ponudili što modernije aparate za Vaš dom po najboljim cenama na tržištu..

Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta Flutto d.o.o. se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u veleprodaji.

Vaš Flutto d.o.o.
Hvala Vam što poslujete sa nama!