Žični telefoni

Zicni telefoni - Veliki izbor zicnih telefona renomiranih svetskih proizvođača Panasonic, Uniden, Vtech i mnogih drugih, po pristupačnim cenama.

Iako izgleda da era zicnih telefona prošla nepredkom tehnologije i sve bržim razvojem bežične i mobilne telefonije to svakako svakako nije slučaj.
Zicni telefoni i danas se koriste kako za poslovne tako i za kućne varijante.

Zicni telefoni su idealani za kupce koji se brinu o budžetu ili koji jednostavno ne žele komplikovan uređaj. Nostalgija ili jednostavnost korišćenja, stare navike i slično samo su neke od osobina zbog kojih se zicni telefoni i dalje koriste u velikom broju.

Naša ponuda zicnih telefona renomiranih proizvođaća svakog dana se menja i prilagođava zahtevima korisnika. U ponudi su uređaji Panasonic, Uniden, Vtech i još puno toga a cene su pristupačne.

Modeli i kakarateristike

U ponudi su modeli koji su vrlo jednostavni za upotrebu sa osnovnim funkcijama i bez mnogo konfuznih dodataka, ali i savremeniji modeli koji prate razvoj tegnologije. Neke od karakterstika su svakako displej, koji zavisno od modela prikazuje broj pozivaca ili broj koji pozivate.

Savremeniji modeli imaju opcije prebacivanja poziva, memorisanja određenih broje putem tastera za brzo biranje, podesivo zvono, kontrolu jačine zvuka na slušalici, ponovno biranje poslednjeg broja, prebacivanje tonskog pulsnog biranja ... U svakom slučuju postoji mnoštvo opcija koje pojedini modeli nude, samo je bitno sta vam je od tih opcija potrebno pa prema tome možete i da birate modele.

Poslovni korisnici

Kod poslovnih korisnika priča je drugačija ali u našoj ponudi pokrivamo i modele iz tog segmeta, bilo da se radi o modelima sa manje ili znatno više opcija. Tako se mogu nači i modeli sa 2 linije i više tastera za brzo biranje, kontrolom jačine zvuka na slušalici, identifikacijom poziva, podešavanje vremena flash-a, prebacivanje tonskog pulsnog biranja ...

Pogledajte našu kompletnu ponudu zicnih telefona ali i uređaja iz drugih kategorije i sigurni smo da ćete naći nešto što odgovara vašim potrebama. 

View as Mreža Lista

1-18 od 43 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće
View as Mreža Lista

1-18 od 43 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće