Uniden proizvodi

Pretplatite se na RSS Feed

Uniden

Uniden je osnovao 7. februara 1966. Hidero Fujimoto kao "Uni Electronics Corp". Uniden je postao poznata robna marka 1970-ih tako što je proizvodio i plasirao milione radija za građane (CB), pod brendom Uniden, kao i mnoge za popularne privatne brendove kao što su Clegg (amaterski primopredajnici), Cobra, Craig, Fanon- Courier, Midland (samo određene klonske modele, originale je napravio Cybernet), President, Teaberry, Stalker, Super Star, Teledyne-Olson, Pearce Simpson, Realistic , Regency, Robyn i mnogi evropski brendovi kao što su Zodiac, Stabo i Inno-Hit . Uniden je takođe plasirao CB radije u UK pod prendom Uniden-om i Uniace tokom kasnih 1970-ih.

Tokom 1980-ih, Uniden je izrastao i postao najveći svetski proizvođač bežičnih telefona ,televizijske satelitske opreme, mobilnih radija, napredne pomorske elektronike i radio skenera ( pod brendom Bearcat ).

U Evropi je postao uspešan na tržištu telekomunikacija uvođenjem bežičnih telefona od 900 MHz.

Kako je Uniden nastavio da raste i proširuje tržište, Uniden Australija i Uniden Novi Zeland osnovani su 1989.

Od 2018., trenutni proizvodi uključuju bežične telefone, radar detektore, radio skenere, CB radio uređaje i proizvode za sigurnost i nadzor.

U jednom trenutku kompanija je proizvodila preko dva miliona bežičnih proizvoda svakog meseca ili jedan bežični telefon svake 3,2 sekunde. Ova statistika je postala deo opisa njihove kompanije koju koriste mnogi trgovci na malo, a datum statistike nije poznat. Uprkos opadanju popularnosti bežičnog telefona, ova tvrdnja se i dalje pojavljuje na web stranici Uniden Australia.

Uniden posluje globalno, ali su glavne komercijalne aktivnosti locirane u Sjedinjenim Državama i Japanu. Proizvodne lokacije su locirane u Kini, Hong Kongu, Tajvanu i na Filipinima. Uniden je 2008. godine počeo da seli proizvodnju iz Kine u Vijetnam zbog nižih troškova proizvodnje.

U našoj ponudi možete pronači veći broj modela žičnih telefona i bežičnih telefona dizajniranih tako da se će se savršeno uklopiti eneterijer vašeg stana i kancelaraije ili i u vaš budžet. 

View as Mreža Lista

1-18 od 23 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće
View as Mreža Lista

1-18 od 23 proizvoda

Strana
po strani
Poređaj opadajuće